Mijn kleur of lettertype zit er niet bij? Als dit het geval is dan kunt u via de mail een voorbeeld of de naam van het lettertype en een kleurvoorbeeld opsturen. U kunt het mailen naar: info@vormgevoel.nl

Wel of niet zelf printen? Als u het passende ontwerp heeft gevonden, incl. kleuren en lettertypes dan kunt u deze bestellen. U kunt kiezen voor alleen het ontwerp, of voor een ontwerp en print. Als u zelf het ontwerp laat printen is dit iets goedkoper omdat u dan vaak ook geen verzendkosten heeft. Zorg er wel voor dat het papier niet te glad is. Het papier moet de inkt goed op kunnen nemen. Het is verstandig dit even aan te geven bij de drukkerij.

Hoeveel vingerafdrukken passen er op een boom? Dat is een lastige vraag, er kunnen namelijk heel wat vingerafdrukken op. Het is ook mooi als er sommige over elkaar heen vallen. Op een A2 formaat kunnen ongeveer 125 tot 140 vingerafdrukken. Daarna is een B2 formaat net iets mooier. Als je echt 300 gasten uit nodigd, dan heb je een A1 formaat nodig. Houd er wel rekening mee dat niet iedereen zijn vingerafdruk wil zetten! Als je er voor kiest om ook de namen erbij te zetten heb je wel iets meer ruimte nodig en kunnen er op een A2 formaat tot 100 namen + vingerafdrukken op en rond de boom!

Hoe kan ik het beste het gastenboek laten bestempelen? Het is altijd handig als er in het begin iemand bij zit om even aan te geven wat de bedoeling is. Ook kan je het op een kaartje laten drukken en dit ernaast zetten. Op het feest is het mooi als de print in de lijst zit, (zonder glas) zodat hij mooi netjes vast ligt. Neem billendoekjes of schoonmaakdoekjes mee om de vingers mee schoon te krijgen! Als de gasten de namen erbij schrijven dan is wel wel belangrijk dat ze de tijd nemen en goed opletten zodat ze niet een vingerafdruk van iemand anders wat uitvegen. 

Hoeveel stempels heb ik nodig? Om een mooi gastenboek te creeëren is het verstandig om 2 of 3 verschillende kleuren te gebruiken. Het is ook handig omdat de gasten dan niet zolang hoeven te wachten om hun vingerafdruk te plaatsen. 

© 2015 - 2017 Vormgevoel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel