Wie houdt er niet van een feestje?!
Eindelijk kunnen er weer bruiloften en andere feestjes georganiseerd worden. Na 2 jaar weinig tot geen gastenboeken te hebben ontworpen, werd het wel eens tijd. Ik ben ruim 10 jaar geleden begonnen met het onwerpen van een gastenboek voor een vriendin, de orignele Bruilftoboom. Een grote boom met extra veel takken om heel wat vingerafdrukken en eventueel de namen in kwijt te kunnen. Het is altijd leuk om een gastenboek te maken, dus ik ben helemaal blij dat het weer mag. Ik was toen net begonnen als grafisch vormgever en plaatste het gastenboek als voorbeeld op mijn website. Al snel volgende er bruidsparen die ook dit gastenboek voor hun bruiloft wilde hebben. Ik paste kleuren, lettertypes aan om zo het juiste ontwerp te krijgen. Het werd mij al snel duidelijk dat een webshop een betere optie zou zijn.

Een gastenboek voor je bruiloft is een mooie manier om gelukswensen van familie en vrienden te ontvangen. Tijdens de bruiloft of het feest is het altijd leuk voor nichtjes of neefjes om bij het Gastenboek te staan en mensen te begeleiden met het bestempelen en beschrijven van een gastenboek. Naast papieren Bruiloftbomen kan het onwerp ook op Canvas gedrukt worden voor een stoere uitstraling. Het is alleen niet mogelijk om hier ook de namen op te zetten, dit wordt niet duidelijk en erg slordig. 

Naast gastenboeken met een boom met takken waar de gasten hun vingerafruk + namen in bij kunnen zetten, is er ook een gastenboek met hartjes. Heel veel hartjes! In deze hartjes kunnen jullie gasten hun namen of persoonlijke boodschap voor het bruidspaar plaatsen. Achtergrond, namen en de datum van de bruiloft kunnen ook allemaal aangepast worden. 

Tip voor een mooi gastenboek:
Als u kiest voor een Bruiloftboom gastenboek is het mooi om een aantal verschillende kleuren stempels te gebruiken, zo krijgt u wat variatie. Als u voor een papieren variant vindt is 50 x 70 cm een mooi formaat en in dit formaat zijn ook veel verschillende lijsten te vinden, ook bij Ikea verkopen ze dit formaat. 

Tijdens het bestempelen van het gastenboek is het goed om billendoekjes bij de hand te hebben om de vingers mee schoon te krijgen. Zet er een klein tafelprullebakje bij of een klein glazen vaasje om de doekjes in kwijt te kunnen, wanneer ze gebruikt zijn. We willen namelijk geen gasten met gekleurde vingers op u bruiloft. 

Altijd vooraf een proefdruk!
Het bestelproces werkt als volgt: Jullie kiezen een passend ontwerp uit. Vervolgens kunnen de namen, datum en andere gegevens stap voor stap ingevuld worden. Mochten er nog extra vragen zijn dan kan dit ook ingevuld worden, onderop bij 'OPMERKINGEN". 
Er wordt altijd een proef gemaakt die als PDF verstuurd wordt. Als deze niet akkoord is, wordt deze aangepast. Bij sommige Lettertypes kan het zijn dat het toch niet zo staat of de kleurencombinatie is het toch niet helemaal. Dan veranderen we het, totdat het helemaal goed is. Het is namelijk jullie bruiloft dus het moet helemaal bij julie passen.

Het is ook mogelijk om het gastenboek in de stijl van de trouwkaart aan te passen. Niet alle lettertypes zijn beschikbaar, maar vaak komen we er wel uit. Mochten jullie dit een optie vinden kan er altijd een voorbeeld van de kaart als PDF gestuurd worden naar: info@vormgevoel.nl

© 2015 - 2023 Vormgevoel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel