Grafische Vormgeving Naast stationery is Vormgevoel ook druk in de weer met grafische vormgeving. De stijl van Vormgevoel is strak en tijdloos. Less is more maar soms kan iets extra’s ook geen kwaad! Het moet helemaal passen. We werken voornamelijk met Illustrator, Indesign en Photoshop. 

Logo & huisstijl Welke stijl past bij jou en bij jouw bedrijf? Een logo of huisstijl is net als kleding, het moet een weerspiegeling van jezelf zijn, het moet helemaal passen en aanvoelen als je beste pak of je mooiste jurk. Vaak kom ik als grafisch vormgever andere ondernemers tegen, die een leuke persoonlijkheid hebben, goed gekleed zijn en een logo hebben dat daar totaal niet bij past. Bij Vormgevoel gaat het om de VORM en om het GEVOEL... het moet helemaal kloppen. Een leuk logo is niet goed genoeg, hij moet helemaal geweldig zijn! 

Opmaak Naast het ontwerpen van logo’s en huisstijlen gaan we natuurlijk verder met de opmaak. Daarbij geldt ook weer... alles moet kloppen als je het naast elkaar legt, dit gaat veel verder dan dezelfde kleuren en lettertype. Het beeld, de stijl en uitstraling, het moet allemaal hetzelfde zijn of het nu gaat om een visitekaartje of om het ontwerp voor een vrachtwagen of een brochure. Een voorkant voor een flyer kan binnen een handomdraai bewerkt worden tot een mooi beeld voor social media! Wij denken daar ook in mee.

Drukwerk Het juiste papier, het lijkt zoiets simpels, maar dat is ook echt een gevoelsdingetje. Natuurkarton werkt niet bij iedereen, soms moet het niet te dik zijn en iets glanzend of juist toch dik en natuurlijk gerecycled papier. Flyer, folders, brochures, doosjes, kaarten, nieuwsbrieven, T-shirts, alles wat gedrukt kan worden, kunnen wij drukken. Het tasje of de doos waar je product ingaat, het moet allemaal kloppen, een leuke stempel, sticker of sluitsticker maakt het verschil.  Wij proberen ook mee te denken met de klant over de kosten, alles leuk en aardig, maar het moet wel betaald worden!

Cadeaucode GRATIS INGEPAKT!

Gastenboek

  • 03-10-2016 - Heel tevreden over de kwaliteit en service! Zeker aan te...  lees meer
  • 02-08-2016 - Wij zijn zeer tevreden over Vormgevoel. We kregen snel antwoord...  lees meer
  • 01-06-2016 - Super goede service. Heel vriendelijk & persoonlijk + ik had...  lees meer
Plaats een bericht
© 2015 - 2017 Vormgevoel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel