Leverings- en betalingsvoorwaarden consument 

01-04-2015 

Toepasselijkheid 
1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van VORMGEVOEL die tot stand zijn gekomen met de consument via koop op afstand. Deze Algemene Voorwaarden zijn te raadplegen op http://www.vormgevoel.nl  De Algemene Voorwaarden kunnen daar tevens worden gedownload en afgedrukt. Op verzoek worden de Algemene Voorwaarden door ons toegezonden. 
1.2 Door het accepteren van een aanbieding dan wel het plaatsen van een bestelling verklaart de consument akkoord te gaan met deze Algemene Voorwaarden. 

Aanbiedingen/overeenkomsten 
2.1 Als een aanbieding een beperkte geldigheidsduur heeft, dan zal VORMGEVOEL dit duidelijk vermelden. 
2.2 VORMGEVOEL zal haar producten zo nauwkeurig en waarheidsgetrouw beschrijven. Kennelijke vergissingen of fouten binden VORMGEVOEL niet. 
2.3 VORMGEVOEL zal bij haar aanbiedingen duidelijk de rechten en plichten van de consument vermelden wanneer die een aanbieding accepteert. Daartoe behoren vermelding van de prijs, bezorgkosten, betalingswijze en het herroepingsrecht. 
2.4 VORMGEVOEL is gerechtigd een bestelling te weigeren zonder opgaaf van reden. Er is pas sprake van een overeenkomst zodra VORMGEVOEL de bestelling heeft geaccepteerd. 

Herroepingsrecht 
3.1 Na aankoop heeft de consument het recht een artikel zonder opgaaf van reden te retourneren binnen 8 dagen, ingaande op de dag van ontvangst door de consument. Indien een artikel door zijn aard niet onder het herroepingsrecht valt, zal dit door VORMGEVOEL vermeld worden in het aanbod. 
3.2 Tijdens de zichttermijn dient de consument zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Indien de consument een artikel wenst te retourneren op grond van het herroepingsrecht, dient dit ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking te geschieden. De consument dient zorg te dragen voor een deugdelijke verpakking 
van de retourzending en de verzendkosten voor zijn rekening te nemen. 
3.3 Bij retournering conform de voorwaarden en binnen de zichttermijn, zal VORMGEVOEL het aankoopbedrag binnen 30 dagen terugbetalen. 
4.1 Alle prijzen voor de aangeboden producten of diensten zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Verzendkosten worden apart vermeld en zijn voor kosten van de consument. 

Levering 
5.1 De vermelde levertijden bij de producten zijn indicatief met een minimale levertijd van 2 werkdagen en een maximale levertijd van 21 dagen na betaling. Overschrijding van de aangegeven levertijd geeft de consument niet het recht op schadevergoeding of annulering van de bestelling, tenzij de levertijd zodanig lang is, dat van de consument redelijkerwijs niet verwacht mag worden dat hij de overeenkomst in stand houdt. In dat geval zal VORMGEVOEL het aankoopbedrag binnen 30 dagen retourneren aan de consument. 
5.2 Als afleveradres geldt het door de consument opgegeven adres. Voor schade als gevolg van fouten of onvolkomenheden in het door de consument opgegeven bezorgadres is VORMGEVOEL niet aansprakelijk. 
5.3 Leveringen vinden alleen plaats naar landen die door VORMGEVOEL zijn vermeld.


 

© 2015 - 2019 Vormgevoel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel