Als ADHD-er ben ik altijd al chaotisch geweest en creatief. Dat hoort bij het pakket. Het is niet altijd "Oh NEE... ik heb ADHD!" Soms is het zelfs "Jippy Jajeeh... ik heb ADHD!" Want er zit altijd wel een idee of iets in mijn hoofd. Dat kan van alle zijn, maar het liefst is het iets van papier!  Aangezien ik vaak te laat ben met het versturen en kopen van een kaartje kwam ik op de tekst van één van de kaartjes in de nieuwe Kaartenset
"Veel te laat, maar niet minder gemeend" want zo is het ook. Ik vergeet gewoon op tijd iets te versturen en dan is dit kaartje een mooie uitkomst. Ook weet ik vaak niet welke kaart ik het beste kan kiezen in de winkel. Wat past er bij welke gelegenheid, vandaar het kaartje "Het gaat om de binnenkant" want zo is het én je wordt hierdoor gedwongen om meer op te schrijven dan alleen maar het gebruikelijke "Sterkte" of "Ik denk aan je" 
De tekst van de kaart "Gewoon omdat ik heel erg trots op je ben" komt van mijn moeder. Ze had na een optreden (ik zing namelijk ook en schrijf mijn eigen liedjes) op een lege kaart de tekst gezet en ik vond het wel een heerlijke simpele tekst die wel een echt kaartje kon gebruiken. 
Dan is er nog het simpele en meest handige kaartje van allemaal: "Een klein kaartje om te zeggen" Dat spreekt toch voor zich!

Zo zijn er 4 verschillende kaarten, elke 6 stuks incl. mooie witte puntenvelop. In totaal heeft het pakket 24 kaarten + enveloppen en wordt het verpakt in een mooi doosje waar de kaarten gemakkelijk in te bewaren zijn. 

 

Kaartenset - 24 gevouwen kaarten + enveloppen


 

 

Sorteer op
© 2015 - 2024 Vormgevoel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel